Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!

Termeni si conditii

Termeni si conditii generale de utilizare

Acesta este website-ul oficial al S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL, cu sediul social in Spl. INDEPENDENTEI 273 BUCURESTI , Cod de inregistrare fiscala 27087174, telefon unic Departament Relatii Clientii - 0770.787.678.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL Conditiile de utilizare se refera la website-ul www.proinet.ro.

Continutul site-ului www.proinet.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL. Materialele publicate si continutul www.proinet.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.proinet.ro. S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.proinet.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.proinet.ro. S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL isi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.proinet.ro, situatie in care te va infoma in prealabil despre taxarea acestor servicii.
S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.proinet.ro. S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.proinet.ro.
S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului www.proinet.ro.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre S.C. PROINET LINK TELECOMUNICATII SRL nu mai utiliza acest web site.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale, in conformitate cu Legea 677/2001.