Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!

Diverse utilitare si programe

Va punem la dispozitie o serie de programe si utilitare.

Winamp:
Winamp este unul dintre cele mai populare playere audio (cepd cu versiunile mai recente suporta si video) pentru sistemul de operare Microsoft Windows (de aici si numele). Situl cnetDownload.com l-a asezat pe Winamp intre cele mai bune aplicatii in Iulie 2003 iar PC World a numit Winamp-ul "cel mai bun player de media" in martie 2007.
Descarca
Yahoo messenger:
Yahoo! Messenger este un client de mesagerie instanta in timp real dezvoltat de compania american. Yahoo! Yahoo! Messenger este unul din cele mai populare softuri de chat si interactionare sociala pe internet, el putand fi descarcat gratuit, iar utilizatorii putd folosi un singur Yahoo! ID pentru toate serviciile companiei.
Descarca
Zone alarm firewall:
Programul are abilitatea de a filtra at intrarile de date cat si iesirile, dar ofera si protectie in cazul intruziunilor unor terti asupra computerului protejat.
Descarca
AVG antivirus:
AVG Technologies (fosta Grisoft) este o companie ceha cunoscuta pentru produsele sale de antivirus si securitate pe internet pentru platformele Microsoft Windows, Linux si FreeBSD.
Descarca
NOD32 antivirus:
Nu toate produsele antivirus si de securitate a datelor sunt la fel. Din 1992, ESET este lider in detectarea si combaterea amenintarilor informatice cum ar fi virusii, viermii, si alte amenintari venite de pe Internet.
Descarca
VLC Media Player:
VLC media player este un media player open source si software liber scris de proiectul VideoLAN.
Descarca