Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!

Shared Hosting

sakal infect
Web Hosting Standard
StorageMax 2GB
Conturi E-mail10
Conturi FTP1
Baze de date1
Support PHPInclus
Panou controlGratis
Ip dedicatNu
Trafic lunarNecontorizat
Pret pachet2 € / Luna
Web Hosting Pro
StorageMax 5GB
Conturi E-mail100
Conturi FTP10
Baze de date10
Support PHPInclus
Panou controlGratis
Ip dedicatNu
Trafic lunarNecontorizat
Pret pachet7 € / Luna
Web Hosting Extra
StorageMax 10GB
Conturi E-mailnelimitat
Conturi FTPnelimitat
Baze de datenelimitat
Support PHPInclus
Panou controlGratis
Ip dedicatDa
Trafic lunarNecontorizat
Pret pachet16 € / Luna

Shared Hosting inseamna ca website-ul dvs. va fi gazduit pe un server pe care il veti imparti cu alti utilizatori. Serverul poate fi localizat in Centrul de Date TENNET sau pe un server dedicat din alt datacenter. Momentan, utilizeazam numai sistemul de operare Linux pentru servicii de gazduire.
Daca optati pentru shared hosting, serverul pe care site-ul dvs. va fi gazduit va servii si alti clienti. Spatiul de stocare si performanta serverului se vor stabili in functie de necesitatile clientului.
Gazduirea pe servere publice este cea mai economica solutie pentru un site de inceput. Clientul poate alege dimensiunea spatiului de stocare in functie de necesitatile sale. Dimensiunea spatiului de stocare poate fi marita in doar cateva minute la cererea clientului.
Administrarea site-urilor – se face printr-un control panel dedicat - clientii pot face actualizari de continut prin FTP (File Transfer Protocol) oricand doresc. Folosind un sistem de securitate baza pe username si parola, clientii pot fi siguri de faptul ca numai ei au dreptul de a schimba, sterge sau actualiza continutul. De asemenea, clientii au acces la monitorizarea statisticilor referitoare la numarul de accesari ale site-ului gazduit.
Vizibilitatea website-urilor – Serverele gazda au acces larg la resursele de banda ale TENNET si beneficiaza de toate peeringurile disponibile.

Clientilor li se solicita un minim de cunostinte despre publicarea site-urilor lor. Totusi, pentru orice probleme, clientii pot apela la personalul de asistenta tehnica.


Informatii suplimentare

 • GAZDUIRE
  Restrictionare acces HTTP prin nume/parola - accesul la un anumit director poate fi restrictionat prin nume si parola de acces
  Spatiu pe disc - spatiul ocupat de fisierele unui site, in afara celor stocate (eventual) in baza de date (MySQL).
  Spatiu pe disc - spatiul ocupat de fisierele unui site, in afara celor stocate (eventual) in baza de date (MySQL).

 • ACCES
  Configurare de cont ftp - configurarea unui user cu drept de acces ftp la directorul root al site-ului clientului. date necesare: nume/parola de acces

 • OPTIUNI
  1. PHP (PHP5) - posibilitatea gazduirii de aplicatii scrise in limbaj PHP4
  2. CGI (PERL, Python) - posibilitatea executarii de CGI-uri
  3. Acces la baza de date MySQL - acest serviciu este necesar pentru a putea opera cu baze de date MySQL.
  4. Acces la baza de date MySQL - acest serviciu este necesar pentru a putea opera cu baze de date MySQL.
  5. Trafic suplimentar (1GB) - in cazul in care site-ul gazduit va genera un trafic neobisnuit de mare (peste 1GB lunar), se va aplica o taxa suplimentara pentru fiecare 1GB

 • E-MAIL (Redirectionare e-mail )
  - dupa ce ati rezervat un domeniu nou si ati achitat taxa DNS, puteti opta pentru configurarea unui e-mail de forma: prenume.nume@numele-domeniului.ro.
  Acest e-mail poate redirectiona toate mesajele spre o casuta postala deja existenta. Aceasta casuta postala poate fi de tip web mail (ex: nume.prenume@yahoo.com) sau de tip POP3 (ex: nume.prenume@maynet.ro, nume.prenume@nume-isp.ro, etc.)
  - precizari necesare: numele contului care va face redirectionarea (ex: prenume.nume@numele-domeniului.ro) numele contului spre care se face redirectionarea (ex: nume.prenume@nume-isp.ro)